Campings Dordogne Frankrijk

Beste camping

beste camping dordogne

Camping St Avit Loisirs

Beoordeeld op Zoover met een 8,5!
Midden tussen de glooiende heuvels van de prachtige Dordogne vindt u deze stijlvolle camping. Een heerlijk zwemparadijs met binnen en buitenbad in een overweldigende omgeving.

Campings Sarlat in de Dordogne

Sarlat is de hoofdstad van de streek 'Perigord Noir' in de Dordogne. Het is een hele oude stad en daarom zeer in trek bij kampeerders. Sarlat ligt in een prachtig dal dat wordt ingesloten door de rivieren de Dordogne en de Vezere. Aan de oevers van de rivier vind je veel campings. Aan de oude daken van de stad Sarlat kun je zien dat deze stad uit de Middeleeuwen stamt.

Campings aan het water

In de drukke en gezellige straatjes van Sarlat zul je geen campings vinden, maar net buiten de stad zijn er voldoende. De meeste campings zijn te vinden in de nabijheid van de rivieren.

De beste campings Sarlat

Hieronder een overzicht van de beste campings in de omgeving van Sarlat.
stacaravan sarlat

Camping Aqua Viva

Op zoek naar een luxe en comfortabele bungalowtent? De prachtige stacaravans van camping Aqua Viva vindt u vlakbij het gezellige marktplaatsje Sarlat. Op de camping wordt veel voor kinderen georganiseerd en kan dan ook het beste als echte familiecamping worden omschreven.
camping Sarlat

Camping Les Grottes de Roffy

Deze camping is een echte aanrader! De ligging is gewelsig en je kunt er heerlijk eten. Slaapt u liever niet in een tent? Dan biedt deze camping geheel ingerichte stacaravans en bungalowtenten. Dat scheelt weer een hoop inpakken.