Campings Dordogne Frankrijk

Beste camping

beste camping dordogne

Camping St Avit Loisirs

Beoordeeld op Zoover met een 8,5!
Midden tussen de glooiende heuvels van de prachtige Dordogne vindt u deze stijlvolle camping. Een heerlijk zwemparadijs met binnen en buitenbad in een overweldigende omgeving.

Campings Rocamadour in de Dordogne

Rocamadour is een uniek Frans dorp. Het lijkt een beetje op de Cinque Terre in Italie die op de Werelderfgoed lijst staan. Rocamadour is tegen de rotsen gebouwd en lijkt hierdoor onderdeel van de rotsformatie. In Rocamadour zelf kun je niet kamperen, maar er zijn wel diverse campings in de omgeving. Vanaf de Abdij in de top van het dorp heb je een fantastisch uitzicht.

Campings in de omgeving

Vanaf diverse campings in de omgeving is Rocamadour goed te bezoeken. Het gezellige dorp met kleine straatjes en winkeltjes trekt jaarlijks veel bezoekers. De huisjes die tegen de klippen zijn gebouwd zijn ook wel het bezichtigen waard. Ook heeft het dorp een leuke roofvogel show te bieden.

De beste campings Rocamadour

Hieronder een overzicht van mooie campings in de buurt van Rocamadour.
stacaravan rocamadour

Camping Soleil Plage

Een heerlijke camping direct aan de rivier. U kunt zo vanaf de camping in een kano stappen. Zijn uw kinderen nog te jong of blijft u liever op de camping? Camping Soleil Plage heeft diverse zwembaden waar uw gezin volop kan genieten. U kunt met uw eigen tent op deze heerlijke kleinschalige camping terecht of een stacaravan of bungalowtent huren.
camping Rocamadour

Camping L'Eau Vive

Dit is een prima camping als je kijkt naar prijs kwaliteit verhouding. Het is een kleine maar degelijke camping. Er is een zwembad en een klein kampwinkeltje. De stacaravans zijn netjes. Wie een grootse camping met entertainment verwacht kan beter voor een andere camping kiezen. L'Eau Vive is meer voor mensen die van kleinschalig en rust houden.