Campings Dordogne Frankrijk

Beste camping

beste camping dordogne

Camping St Avit Loisirs

Beoordeeld op Zoover met een 8,5!
Midden tussen de glooiende heuvels van de prachtige Dordogne vindt u deze stijlvolle camping. Een heerlijk zwemparadijs met binnen en buitenbad in een overweldigende omgeving.

Campings Pompadour in de Dordogne

Chateau Pompadour heeft haar naam te danken aan Madame de Pompadour. Madame Pompadour was een knappe intelligente dame die in 1745 de maitresse werd van koning Lodewijk XV. De koning kocht het kasteel voor haar en noemde het Chateau Pompadour. Het kasteel is te bezoeken.

Campings bij Pompadour

Tegenwoordig is Pompadour vooral bekend om de wereld beroemde paardrijschool. Liefhebbers van paardrijden kunnen hier les nemen of ter paard de omgeving verkennen. Ook kun je de omgeving van Pompadour heerlijk vakantie vieren. De natuur is prachtig en er is van alles te zien en te beleven. Er zijn diverse leuke campings in de omgeving.

De beste campings van Pompadour

Wij vinden dit de beste campings.
stacaravan pompadour

Camping Les PĂ©neyrals

Een zeer nette camping. De plaatsen zijn ruim en bieden voldoende privacy. De camping heeft maar liefst drie zwembaden die zowel verwarmd als (gedeeltelijk) overdekt zijn. Hierdoor kunt u er altijd terecht. In de omgeving vindt u een meertje en een prachtig bos. Dichtstbijzijnde plaats is het oude Salignac. U kunt op deze camping ook terecht voor een huur bungalowtent of stacaravan.
bungalowtent pompadour

Camping Les Allees

Een kleine rustige camping. Veel groen een prachtige natuur. Op deze camping zul je geen kinderdisco of animatieteams vinden. Het is een vrij primitieve camping voor ware natuurliefhebbers. U kunt er wel bungalowtenten huren. In de directe omgeving ligt een recreatiemeer en zijn diverse authentieke plaatsjes.