Campings Dordogne Frankrijk

Beste camping

beste camping dordogne

Camping St Avit Loisirs

Beoordeeld op Zoover met een 8,5!
Midden tussen de glooiende heuvels van de prachtige Dordogne vindt u deze stijlvolle camping. Een heerlijk zwemparadijs met binnen en buitenbad in een overweldigende omgeving.

Campings Perigord in de Dordogne

De Perigord is een gebied in de Dordogne. De streek is vernoemd naar de stad perigueux. Vroeger werd de Dordogne, de Periogord genoemd. Na de revolutie werd de Perigord omgedoopt tot Dordogne. Het gebied is vooral bekend om het 'zwarte goud'. In de Perigord groeien veel truffels.

Campings bij Bergerac

De Periogord staat vooral bekend als een zeer groen gebied. Je vindt er mooie natuur campings. Helaas heeft de heerlijk groene natuur ook een nadeel. In de Perigord regent het gemiddeld iets meer dan in andere delen van de Dordogne. Wie zich daar niet door laat afschrikken, kan rekenen op een fantastische campingplaats op een van de mooie campings die de Perigord rijk is.

De beste campings in Perigord

Wij vinden dit de beste campings van de Perigord.
stacaravan perigord dordogne

Camping Le Paradis

Kleinschalige camping met veel privacy en direct aan de rivier. Optimaal genieten dus! In de omgeving zijn vele kastelen en grotten om te bekijken. huren.
vakantiehuis dordogne perigord

Vakantiehuis Les Ferry

Weer eens wat anders dan een camping. Een heerlijk vakantiehuis met eigen zwembad voor max. 10 personen.In de omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen. De plaatsen Sarlat en Perigueux zijn ook erg leuk om te bezoeken.