Campings Dordogne Frankrijk

Beste camping

beste camping dordogne

Camping St Avit Loisirs

Beoordeeld op Zoover met een 8,5!
Midden tussen de glooiende heuvels van de prachtige Dordogne vindt u deze stijlvolle camping. Een heerlijk zwemparadijs met binnen en buitenbad in een overweldigende omgeving.

Campings Bergerac in de Dordogne

Bergerac is een oude stad met een rijke handelsgeschiedenis. Door de ligging aan de Dordogne was Bergerac gemakkelijk via het water bereikbaar voor vrachtverkeer. Verder is de streek natuurlijk bekend om haar heerlijke wijnen.

Campings bij Bergerac

Lekker genieten van een smaakvol glas Bergerac voor de tent met de namiddagzon op je gezicht. Wie wil dat nu niet? Kamperen in de Dordogne in de buurt van Bergerac is zeker een aanrader. Er zijn diverse campings in de directe omgeving van Bergerac.

De beste campings bij Bergerac

Hieronder een selectie van de beste campings bij Bergerac.
camping bergerac

Camping St. Avit Loisirs

Een prachtige camping midden in de Dordogne. Deze camping scoort zeer terecht een 8,5 op Zoover! De faciliteiten op deze camping zijn prima. Met een heerlijk zwemparadijs en een uitdagende omgeving is het op deze camping goed toeven.
bungalowtent bergerac

Camping Domaine du Moulin

Op zoek naar een rustige familiecamping? Deze camping is aangelegd aan de oevers van een rivier op het landgoed van een oude molen uit de 17de eeuw. Op de camping kunt u overnachten in een van de volledig ingerichte chalets. En ontspannen doet u in de wellness ruimte met sauna, jacuzzi en fitness. Dat is nog eens luxe kamperen!